Egy kicsi mozgás mindenkinek kell!

Eddig összegyűlt:

371 229 Ft

Indítva: 2023-02-01

Célösszeg:
350 000 Ft

Összegyűlt
371 229 Ft

106%

Összefoglalás

 • Típus: Eseti
 • Régió / Terület: Pest vármegye
 • Lejárat: 2100-01-01
 • Típus: Idősgondozás

A gyűjtés eredményei

A felajánlásoknak köszönhetően lehetőségünk nyílt arra, hogy pátyi idősotthonunkban modern és színes fejlesztő eszközökkel bővítsük a mozgási lehetőségeket. Ezek a játékok és eszközök nemcsak az ülőtornákat tették élvezetesebbé, hanem segítették csökkenteni az idősek gyakran jelentkező végtagfájdalmait is. Ennek eredményeként az idősekben a mozgástól való félelem és szorongás átalakult örömteli pozitív érzésekké.

 

A támogatásból biztonságos székeket is tudtunk vásárolni, így még kényelmesebbé és biztonságosabbá tettük a foglalkozásokat. Munkatársaink segítségével olyan programokat szervezünk, amelyek pozitív életérzéssel és sikerélményekkel gazdagítják ellátottjaink mindennapjait.

 

A mozgásos programok révén sikerül fenntartani és fejleszteni az aktivitásukat, és a közösen megélt mozgásos élményeknek köszönhetően a közösségünkben élők egymás közötti kapcsolatai is megerősödnek, fejlődnek.

 

Ezúton szeretnénk idős ellátottjaink nevében is megköszönni a lehetőséget és a bizalmat. Köszönjük, hogy az adományokkal ilyen értékes és hasznos célok megvalósításához járultak hozzá.

 

Vásárolt eszközök: színes labdák, óriás ejtőernyő, színes kicsi labda, stresszlabda, babzsák, boccia készlet, fonott kosár, eszköztároló, karfás székek.

 

Tisztelettel:

Hajdú Mónika, Intézményvezető

Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület

Befogadás Háza Páty Időskorúak Otthona

Páty, 2071 Csilla von Boeselager u. 3.


 

 

Leírás

Színes labdák, szalagok, sokoldalú játékos sporteszközök beszerzésére gyűjtünk idősotthonban élő emberek számára. Az idős emberek számára a mozgás elengedhetetlen, hogy testüket és szellemüket frissen tarthassák. A játékos mozgásformákkal szeretnénk meghozni a kedvüket a rendszeres testmozgáshoz. Kérjük, támogasd Te is a gyűjtést, és segíts megvásárolni a szükséges eszközöket!

A bentlakásos otthonban élő idős emberek számára nagyon fontos, hogy egészségi állapotukhoz mérten minél többet mozogjanak. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pátyon működő Befogadás Háza Idősotthonban a közös gyógytornáink, keringésjavító átmozgató tornáink remek lehetőséget teremtenek erre. Az együtt végzett gyakorlatok a test és a lélek számára is fontos programok.

Ezeket a közös tornákat szeretnénk színesebbé tenni, hetente kétszer játékos feladatokkal élményt és örömet szerezni a ránk bízott idős embereknek. A foglalkozásokhoz színes puha labdákra, különböző erősségű szalagokra, nagy méretű labdákra, speciális játékos sporteszközökre van szükség. A vidám, közösségformáló, változatos és gyermekkorból jól ismert játékos feladatok segítségével szeretnénk elérni, hogy a mozgás ne csak testet erősítse, de örömforrás is legyen az idős embereknek.

Célunk, hogy a bent lakó emberek közül minél többen kapjanak kedvet a tornához, ami ezekkel az eszközökkel változatosabb és örömtelibb lehet a számukra.

Köszönjük, ha adományoddal Te is hozzájárulsz, hogy minél színesebb, és örömökben gazdag napokat tudjunk időseink számára biztosítani az otthonunkban.

 

Kapcsolódó gyűjtések

Ők már segítettek

 • Sulyok Péter

  10 000 Ft

 • Akos, Vagvolgyi

  100 Ft

 • Farkasné Nyáry Orsolya

  3 000 Ft

Adományt gyűjtő szervezet

#

gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_neve

gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_cime gyujtesek_adomanyt_gyujto_szervezet_osszes_gyujtese

Helyszín


google map code for website

Hírlevél feliratkozás

Értesülj elsőként a gyűjtésekről és olvasd el beszámolóinkat a megvalósult programokról.